Команди KyivBookFest та ГО «Реформація» відзвітували про збір коштів на друк книг для військових

Упродовж KyivBookFest, який відбувся 8-10 вересня у Києві, збирали кошти для друку професійної літератури для військових.

Завдяки відвідувачам фестивалю вдалося зібрати понад 800000 гривень. Отримані кошти спрямували на чотири проєкти ГО «Реформація»:

  1. Видання настанови «Зі стрільби і управляння вогнем наземної артилерії». Настанова є основним доктринальним документом, який визначає порядок виконання заходів підготовки стрільби і управління вогнем, стрільби на ураження та управління вогнем артилерійських підрозділів. Наклад: 1000 примірників.
  2. Друк книг для війська. Кошти зі збору спрямовані на друк одразу шести книг загальним накладом 8000 примірників. Надрукували: «Тактика легкої піхоти для малих підрозділів», «Бойовий статут механізованих і танкових військ сухопутних військ збройних сил України. Частина ІІ. Батальйон, рота.», «Бойовий статут механізованих і танкових військ сухопутних військ збройних сил України. Частина ІІІ. Взвод, відділення, екіпаж.», «Підручник сержанта зенітних підрозділів військ ППО СВ», «Невідкладна військова хірургія» та Тимчасовий порядок «Оформлення оперативних (бойових) документів».
  3. Видання брошури «Пост візуального спостереження (ПВС) та Пост повітряного спостереження (ППС): інформаційно-навчальні матеріали». Брошура включає інформаційно-навчальні матеріали для ефективного несення служби на посту візуального спостереження та посту повітряного спостереження. Наклад: 1000 примірників.
  4. Друк «Бойового Статуту Сухопутних Військ ППО ЗСУ». Він визначає організаційні засади діяльності військових частин та підрозділів у сфері протиповітряної оборони Сухопутних військ (ППО СВ) у зоні ведення воєнних (бойових) дій (зоні конфлікту). Цей Статут передбачено для застосування у військах протиповітряної оборони Сухопутних військ, підрозділах ППО інших видів і родів військ Збройних Сил України та інших складових сил оборони на озброєнні яких є засоби ППО СВ. Наклад: 200 примірників.

Організатори фестивалю та команда ГО «Реформація» вдячні кожному, хто долучився до збору під час заходу. Кожен ваш донейт важливий!

Військові можуть замовити книги тут.

Наразі громадська організація розпочала новий збір для друку додаткового накладу книги «Охорона психічного здоров'я в умовах війни». Ознайомитись з проєктом та зробити донейт можна за посиланням

Коментарі
Коментарі відсутні. Будьте першим!
0